Pellets från egen råvara 
Deromegruppens egna sågverk är leverantör av granspån som blir till pellets i vår fabrik. Här används inte stamved, furuspån eller någon barkinblandning, bara rent såg och kutterspån av gran, allt för att få en jämn kvalitet över hela året. Oavsett om du handlar i april, juli eller oktober. Dessutom sker en sista sikting av pelletsen innan leverans till er panna. Enbart hel och ren pellets lämnar vår anläggning till er panna.

De chaufförer som transporterar vår pellets är utbildade av oss. De har stor erfarenhet av hur de ska lossa pellets till ditt förråd på bästa sätt. 
 
Se processen "från skog till färdig pellets" (extern sida - youtube).

Vårt leveransområde
Vi levererar i Halland, Västra Götaland, Bohuslän, Skåne och delar av Småland. Vi använder miljöklassade fordon och bilarna är specialutrustade för att köra pellets. Pelletsen lossas varsamt enligt våra lossningsinstruktioner och vägs ut från bilen. Du som kund får en följesedel och ett vågkvitto på din leverans.

 
Öppna konto och beställ direkt från nätet
Deromes egna försäljningsorganisation förser industrier och större företag med bränsle. Varje år distribueras 60 000 ton pellets ut till kunder och återförsäljare från vår pelletsproduktionsanläggning i Kinnared.

Ansök här >>>
 

Pellets från Sveriges största familjägda träindustri
Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri. Företagets huvudkontor finns i Derome, strax norr om Varberg.
I Derome finns företagsledning, ekonomiavdelningen samt försäljningsavdelningen för "Färdig värme". Här finns även vår produktionsanläggning för briketter.